Vammen Camping En musik-campingplads i uspoleret natur

Natur og musik – to af livets goder, der kombineres på Vammen Camping. Med udsigt over Danmarks længste sø kan du både bade og campere helt ned til Tjele Langsø. Sydvendte terrasse-anlagte pladser med masser af plads til natur.

Hver aften bliver der tændt op i bålet i den rustikke bindingsværkstue. Med udsigt over søen bliver der hyggesnakket, læst bøger og spillet spil – ofte til lyden af live-musik, som nogle af campisterne selv underholder med.

Kom og få en anderledes oplevelse i naturen på Vammen Camping.

Tanker om bæredygtighed Naturlig luksus med grøn samvittighed

Hensyntagen til naturen og harmoni med vores omgivelser har altid været en stor del af vores koncept. Dele af pladsen er udlagt som vild natur, og der er plads mellem terrasserne med godt med træer og buske. Pladsen er beliggende i Natura 2000 naturbeskyttelsesområde og vores gæster nyder den flotte udsigt over søen, dyrelivet og den fri natur.

Klima og bæredygtighed er ord der i dag bruges, om det vi altid har været beviste om: Fx. hjemmebagte økologiske rundstykker, brug af sæbe/vaskemiddel uden parfume og skadelig kemi, brug af lokale fødevarer og leverandører samt vand- og energibesparende tiltag. Vi var en af de første campingpladser med ladestandere til elbiler.

Vi har være med fra start af med Greenstay og har også været med til udarbejdelsen af mærkeordningen, så vi sammen kan bidrage til den grønne dagsorden.

Konkrete tiltag Arbejdet med bæredygtighed

Vi har installeret varmepumpe, hvilket reducerer vores afhængighed af fossile brændstoffer og udledningen af CO2. For at minimere vandspild har vi indført vandbesparende tiltag på toiletter, vandhaner og brusere.

Gæster med elbiler kan glæde sig over vores ladestandere, som gør det nemt at lade. Vi arbejder også målrettet på at reducere elforbruget ved brug af energisparepærer og mere energieffektive apparater. Miljøvenlige rengøringsmidler anvendes i alle vores faciliteter, hvilket bidrager til et sundere miljø.

Vi har bevaret og skabt naturområder på pladsen for at fremme biodiversiteten. Buske og træer mellem pladserne bidrager til en grøn og naturnær campingoplevelse.

Vi arbejder løbende på nye initiativer. F.eks. vil vi supplere turistinformationen med en online udgave for at lette overblikket og minimere forbruget af papirbrochurer samt etablere regnvandsopsamling til at vande blomster

Læs mere om Vammen Camping HER

GREENSTAY`s verdensmål

Vores mål for mere bæredygtighed

Klik på de enkelte ikoner for at læse mere