Jambo Feriepark En af Danmarks bedste feriesteder

5-stjernet camping på toppen af Danmark

Midt på den nordjyske vesterhavskyst mellem de to hyggelige feriebyer Løkken og Blokhus ligger et af Danmarks bedste feriesteder. Med Vesterhavets indbydende charme, skønne badebyer og Fårup Sommerland er området ramme for en perlerække af oplevelser i Nordjylland. Her ligger Jambo Feriepark som et 5-stjernet ferieparadis i smørhullet mellem nogle af de største ferieoplevelser i Danmark.

 

Naturen som DNA Tanker om bæredygtighed

Jambo Feriepark er stiftet I 1964, hvor første spadestik blev taget i en øde flække midt i skoven tæt på Vesterhavet som start på et campingeventyr. I 1996 købte ægteparret Else og Karsten Egelund campingpladsen. Karsten Egelund havde fået campinglivet ind fra barnsben på forældrenes campingplads Egelunds Camping i Lønstrup.

Bæredygtighed og naturen har altid været i fokus både for familien Egelund og for Jambo Feriepark. Med Jambo Ferieparks unikke placering i skoven, tæt på Vesterhavet og smukke naturområder, har målet altid været at kunne give børnefamilier luksuriøse campingoplevelser og samtidig bringe dem tættere på naturen.

 

Konkrete tiltag Arbejdet med bæredygtighed

Den grønne omstilling bydes altså velkommen med åbne arme på Jambo Feriepark, der længe har investeret i mere bæredygtige løsninger ikke kun for at gavne miljøet, men også for at styrke forholdet til parkens gæster og lokale samfund ved at tilgodese deres stigende interesse for bæredygtig turisme.

Senest er der etableret hele 8 ladestandere til at forsyne både gæster, personale og lokalområdet med grønt ”brændstof”. Herudover er alle pladsens gamle oliekedler i 2021 blevet udskiftet med moderne varmepumper til at assistere de allerede eksisterende solceller ved servicebygningerne og swimmingpoolen. Dette betød både en årlig besparelse på forbruget af varme på 300.000 kr. og en stor forbedring i co² regnskabet.

 

Fremtidige tiltag indenfor bæredygtighed

Jambo Feriepark ønsker fortsat at blive en endnu grønnere campingplads og afsøger derfor kontinuerligt nye tiltag. Dette mener Jambo Feriepark gøres bedst i samarbejde med omverdenen, og derfor samarbejder Jambo Feriepark bl.a. med Aalborg Universitet og Energistyrelsen i diverse projekter med grøn omstilling som hovedoverskrift. I forbindelse med vedligehold og løbende forbedringer er der fokus på at finde de løsninger, der giver størst ressourcemæssige besparelser på vand og energi.

Læs mere om Jambo Feriepark HER

 

 

GREENSTAY`s verdensmål

Vores mål for mere bæredygtighed

Klik på de enkelte ikoner for at læse mere