Grenaa Strand Camping Eventyrligt Anderledes

Vi, Pernille & Michael glæder os til at byde dig og din familie hjerteligt velkommen, til en uforglemmelig og eventyrligt anderledes ferie på Grenaa Strand Camping. Vi ser frem til at tage godt imod jer.

Drømmer du om en campingferie i smukke naturomgivelser, direkte ud til en af Danmarks bedste og mest fantastiske hvide sandstrande, så er Grenaa Strand Camping det helt perfekt valg. Pladsen er en stor campingplads, som ligger på det skønneste Djursland. Pladsen ligger bynært, og befinder sig, midt i en smuk og frodig natur.

Grenaa Strand Camping er skræddersyet til det formål at give hele familien en eventyrlig og anderledes ferie. Vores store campingplads på Djursland, er bygget op omkring et fantastisk pirattema, og du vil – fra første sekund du træder ind på pladsen – opleve at eventyrerne kommer strømmende til dig! Alt fra vores flotte pirat minigolfbane, til vores kæmpestore piratskibs-legeplads, emmer af pirater og sørøvere, og sætter skub i både børn og voksnes fantasi, så de får en eventyrlig og uforglemmelig campingferie.

Tanker om bæredygtighed Hvorfor bæredygtighed?

For os på Grenaa Strand Camping, er den bæredygtige tankegang en nødvendighed, hvis vi skal tage ansvar for klimaet og naturen – og hvis de kommende generationer skal have lige vilkår som os og leve et liv, der er mindst lige så godt som vores. Det er dog kun muligt, hvis vi er opmærksomme på bæredygtighed i det meste af det vi laver.

Det er derfor rigtig vigtigt for os at vi viser vejen frem, for både os selv, vores medarbejdere og ikke mindst jer, vores gæster, ved at integrere bæredygtige principper i vores daglige arbejde og samtidig opfordre til miljøvenlige valg. På denne måde kan vi alle sammen bidrage til et mere bæredygtigt samfund og sikre os, at de fantastiske omgivelser vi er en del af, forbliver intakte for den kommende generation.

ANSVAR for klimaet og den kommende generation

En bæredygtig udvikling skal sikre menneskenes nuværende behov, uden at forringe fremtidige generationers muligheder, for at opfylde deres.

Hvis vores handlinger hjælper os og fremtidige generationer med at fortsætte ”det gode liv”, så kan man tale om bæredygtighed.

Det er med andre ord et spørgsmål om at tage ANSVAR.

.

Konkrete tiltag Ansvar over naturen med grønne tiltag

På Grenaa Strand Camping, har vi i forbindelse med bæredygtighed, valgt at tage ansvar, ved løbende at lave en masse grønne tiltag igennem årenes løb.

Alle vores servicebygninger er blevet udstyret med vand besparende amature, med sensorer. Bevægelses sensorer og skumringsrelæer er integreret, for at optimere lysforbruget og på denne måde undgå oplysning om natten.

På parkeringspladsen, foran informationen har vi fået etableret en 22 KWh el lade stander, til både gavn for os selv, gæsterne og lokalsamfundet.

Som noget nyt, har vi i år 2024, fået etableret affalds molokker, så vi nu også har fokus på vores affaldssortering på pladsen. Og som det sidste nye, har vi også fået lavet solceller på vores ene servicebygning, hvilket giver os en klar overgang, til vedvarende energikilder.

Fremtidige tiltag indenfor bæredygtighed

På Grenaa Strand Camping, vil vi følge tidens udvikling inden for bæredygtigheden og lave nye tiltag løbende igennem de næste år, som kan have glæde for både os selv, vores gæster og den fremtidige generation.

Læs mere om Greenaa Strand Camping HER

 

GREENSTAY`s verdensmål

Vores mål for mere bæredygtighed

Klik på de enkelte ikoner for at læse mere