Bryrup Camping Din Oase i Naturen

Oplev en uforglemmelig ferie midt i den fortryllende natur ved Bryrup Camping. Beliggende ved bredden af den smukke sø, omgivet af skovklædte bakker og frodige grønne områder, er Bryrup Camping det perfekte tilflugtssted for både afslapning og eventyr.

Vores campingplads tilbyder en bred vifte af faciliteter og aktiviteter for hele familien. Fra hyggelige campingpladser til moderne hytter, vi har indkvartering til enhver smag og budget. Vores gæster kan nyde faciliteter såsom legeplads, opvarmet badeland, minigolf, padel-tennis, motionscenter, beachvolleybane og søbad, eller tage på eventyr i det omkringliggende terræn med vandreture, cykling eller kano. Mountainbikes, kanoer, kajakker og SUP-boards.

Bryrup Camping er også et perfekt udgangspunkt for at udforske de mange seværdigheder i området. Besøg f.eks. den nærliggende Himmelbjerget for en betagende udsigt over det omkringliggende landskab, eller tag på kulturelle eventyr i byen Silkeborg, der ligger kun en kort køretur væk.

Inden for en halv til en hel time i bil fra campingpladsen når du også fx LEGOLAND, Givskud Zoo, AQUA i Silkeborg, Jyllands Park Zoo, Djurs Sommerland, Randers Regnskov og mange mange flere spændende oplevelser.

Uanset om I søger en afslappende ferie ved vandet eller spændende udendørs aktiviteter, vil Bryrup Camping opfylde jeres behov og mere til. Lad os være jeres vært og skabe uforglemmelige øjeblikke sammen i hjertet af naturen.

Tanker om bæredygtighed Hvorfor bæredygtighed?

Bevaring af naturen for fremtidige generationer.

Vi hos Bryrup Camping tror på at være gode forvaltere af vores smukke natur og at efterlade en positiv indvirkning på vores omgivelser for fremtidige generationer. Derfor har vi implementeret en række initiativer for at fremme bæredygtighed og miljøvenlige praksisser på vores campingplads.

Vores mål er at minimere vores miljøpåvirkning og samtidig skabe en unik og behagelig oplevelse for vores gæster. Vi reducerer vores energiforbrug ved at bruge energieffektive lyskilder og apparater samt ved at integrere vedvarende energikilder som solenergi, hvor det er muligt. Vi opfordrer også vores gæster til at tage del i vores bestræbelser ved at tilbyde faciliteter til genanvendelse og sortering af affald.

Bryrup Camping er engageret i at bevare og beskytte den omkringliggende natur. Vi værner om vores lokale økosystem ved at opretholde grønne områder, fremme biodiversitet og respektere lokale flora og fauna. Vi opfordrer vores gæster til at nyde naturen med respekt og ansvarlighed.

Vi stræber også efter at støtte lokale samfund og økonomier ved at samarbejde med lokale producenter og virksomheder og ved at tilbyde muligheder for lokal beskæftigelse og uddannelse.

Ved at vælge Bryrup Camping som jeres feriedestination støtter I vores fælles mål om at bevare og beskytte vores smukke natur for kommende generationer. Vi ser frem til at byde jer velkommen til et mere bæredygtigt og mindeværdigt ophold ved Bryrup Camping.

 

Konkrete tiltag Vi har de grønne biller på

Gennem de sidste mange år har vi arbejdet med en stribe tiltag, som har til hensigt at gøre campingpladsens miljømæssige fodaftryk mindre. Vi nævner bl.a.:

  • 60 kWh solcelleanlæg
  • 5 nye luft-til-vand varmepumper, som er mere energieffektive, end de tidligere.
    Varmepumperne forsyner pladsen med varme og varmt vand i hanerne, og de står også for opvarmning af badelandet.
  • Udskiftning af ind til videre 80 % af pladsens belysning til LED.
  • Smart styring af store dele af pladsen. Det være sig fx lys, køleskabe, elapparater i caféen, poolens springvand.
  • Udskiftning af 99 % af samtlige vandhaner og brusere til sensorstyrede vandhaner.
  • Vandbesparende filtre over alt, hvor det giver mening.
  • Vi bruger kun miljørigtige rengøringsmidler i vores daglige rengøring.

Og mange mange flere tiltag.

I virkeligheden er bevidstheden i alle beslutninger, der træffes det vigtigste. En bevidsthed om altid at tænke ”hvad vælger jeg, hvis jeg har de grønne briller på” og så handle ud fra det. Denne bevidsthed er ikke længere påtaget, men automatisk og indbygget i alt vi foretager os.

Læs mere om Bryrup Camping HER

 

 

 

GREENSTAY`s verdensmål

Vores mål for mere bæredygtighed

Klik på de enkelte ikoner for at læse mere